2020-11-21 380 瀏覽
依家好興打邊爐同埋養生湯底一齊嘆!的確飲完養顏滋補靚湯之後再用個湯底嚟打邊爐,將啲食物吸收精華再將啲食物精華融入湯底,聽到都補啊😻#濃厚原隻雞煲花膠湯 👉🏻黃澄澄嘅湯底,好似將雞嘅精華完全迫左出嚟飲,飲落真係好鮮味!而且湯底幾清,雖然係雞湯但係唔會油淋淋,雞肉亦都非常嫩滑可口。而主角花膠亦都非常吸引,雖然湯底只係價錢二百幾蚊,但係啲花膠都非常之厚實,食得出係真花膠而且仲係貴貴地嗰隻😍真心正!#西班牙豬腩片 👉🏻一片豬腩四種粉紅色😍肉質爽實中夾雜了少少油花香和豬皮嘅彈性,食落完全唔覺得油膩,而且好好味,係高品質嘅豬肉👍#魚籽包心丸 好鍾意一咬落去嗰一陣會爆汁,而且包心丸多彈牙好味😋#豬骨湯貢丸 呢個貢丸堅好食,肉質爽實緊緊糾纏埋一齊,食得出係手打佳作,而且味道層次豐富,除咗有好香豬肉味仲有冬菇味等等,價錢仲好抵, $32已經有半打,推介必食之選!