2015-09-20 6555 瀏覽
成班男人打邊爐 肥牛淋 粉腸粉 雞子有口感 最緊要係 有酒啤一啤佢依家打邊爐任食少左好多選擇 好在新星仲做緊 而且價錢亦唔算貴 野飲亦係任飲最o岩我地成班男人喪啤一啤 一啖雞子  一啖啤 最好既享受! 女人係唔明的 haha火鍋料選擇都算多.... 亦有d熟食小吃比你任夾我地叫左個焉樣 一邊嚴茜湯, 一邊麻辣湯個嚴茜就好濃味 但個麻辣食落好似平時屋企一包包個d 打邊爐湯底咁...得個辣字 冇味d丸既味道真係好一般 如果冇乜要求 其實係可以接受, d炸魚片都算脆口 不過都偏碎最正係佢既鳥冬 唔係平時真空包裝cheap cheap烏冬 而係急凍讚岐烏冬 食落真係好滑口又有口感坐得都ok 一般酒樓 佢特登劃開 晚飯小菜區同打邊爐區 唔使我地打打下邊爐 係到隔離飯香 唔錯唔錯下次會再黎啤啤佢
火鍋料選擇都算多.... 亦有d熟食小吃比你任夾
我地叫左個焉樣 一邊嚴茜湯, 一邊麻辣湯
下次會再黎啤啤佢
2015-06-12