露台座位可以高眺大館全景,感覺好似入左復古的世界,無限時半自助式令客人唔需要急住離開,可以慢慢和朋友享受休閑既Weekend 🌿.🍞 𝑴𝒂𝒕𝒄𝒉𝒂 𝑻𝒂𝒓𝒕 $58抹茶味濃郁,甘苦程度剛好,不會太甜,茶控覺得滿足🥰内餡Creamy,口感順滑,中間仲係半流,配上鬆脆的撻皮食到幾種層次✨最推薦呢款甜品.🍞 𝑺𝒕𝒓𝒂𝒘𝒃𝒆𝒓𝒓𝒚 𝑺𝒂𝒏𝒅𝒐 $68日系甜品打卡好靚,但味道就中規中矩,比較驚喜的是忌廉落左乳酪打發,不全是奶油味,會有少少天然的酸味,個人覺得味道似係放太耐既草莓乳酪,味道一般🍓🍓.🍞 𝑨𝒇𝒇𝒐𝒈𝒂𝒕𝒐 $48美感滿分🤎Espresso 用左小茶壺裝起,好有質感,可惜的是軟雪糕溶得較快,會好快融合,但最初幾啖的味道好濃咖啡味☕️.🍞 𝑴𝒐𝒄𝒉𝒂 𝒘𝒊𝒕𝒉 𝒄𝒐𝒄𝒐𝒏𝒖𝒕 𝒎𝒊𝒍𝒌 $50Cafe 特色之一是有多種奶品選擇,牛奶、椰子奶、杏仁奶、荳奶和燕麥奶,可以自己Mix and match🥛今次試的椰子奶椰香味十足,但配上Mocha 只能說真係唔太夾😳偏甜而且和朱古力撞曬,大家還是試其他味道🥥.𝓢𝓾𝓶𝓶𝓪𝓻𝔂食物: 👍🏻6/10環境: 🌵8/10整體質素平平,抹茶撻出色🍵環境比睇相
🍞 𝑴𝒂𝒕𝒄𝒉𝒂 𝑻𝒂𝒓𝒕 $58
🍞 𝑺𝒕𝒓𝒂𝒘𝒃𝒆𝒓𝒓𝒚 𝑺𝒂𝒏𝒅𝒐 $68
🍞 𝑨𝒇𝒇𝒐𝒈𝒂𝒕𝒐 $48
🍞 𝑴𝒐𝒄𝒉𝒂 𝒘𝒊𝒕𝒉 𝒄𝒐𝒄𝒐𝒏𝒖𝒕 𝒎𝒊𝒍𝒌 $50
𝓢𝓾𝓶𝓶𝓪𝓻𝔂

食物: 👍🏻6/10
環境: 🌵8/10

整體質素平平,抹茶撻出色🍵環境比睇相更chill,春末時分唔會太熱🌿入夜時待應會在每枱放上一個小燈,感覺暖心✨露台位的好處是講野大聲少少都唔怕嘈到人,而座內位原來都好靚,係到工作都好適合