2021-01-24
呢間灣仔嘅coffee shop以黑白為主調,入到去會先經過呢條樓梯,同樣係黑白色,牆上畫左好多畫,幾有格調😊入門口後會見到呢塊鏡,喜歡影相嘅呢個係影相位。其實餐廳雖然唔大,牆上所畫嘅好多位都靚,不過我無影太多📷Coffees shop除左coffee, tea, 仲有alcoholic drinks🍻 嘢食選擇都唔少,呢個係lunch menu簡簡單單叫個lunch set,先有一個餐湯,用細杯上,幾得意😊應該係truffle,味道ok🤨Main要左個饅魚kimchi意粉($108)感覺好fusion 😂味道個人覺得一般,意粉太乾身,同kimchi味道亦唔多夾,饅魚細舊左d 😀加$28有Tiramisu coffee,呢個我鍾意,飲緊甜品咁😋可能小本生意,感覺一個staff一腳踢,叫野食埋單都要等...... Overall食物唔算話impressive,不過呢個價錢都算係咁,環境亦都唔錯
嘢食選擇都唔少,呢個係lunch menu