2020-09-07 1863 瀏覽
地方好chill, 每個角落都超打卡able!!! D野超好食,店員都非常nice,又爽手, 而且會推介唔同飲品同食物既配搭!!!環境舒服乾淨,分隔得好好,而且上食物既時間都安排得岩岩好,逐碟逐碟尼,唔怕會一次過尼晒唔知食邊樣先or擺到凍冰冰影響口感!就算唔係為左打卡都好期待會下次再去!安排左我地坐係地下果層靠牆,望向門口超正落單時問清楚,店員非常中肯,如果唔太大食可以一個set dinner share, 不過最後我地又怕唔夠所以叫左一個set 加個意粉,尼排做緊wine combo, 88蚊就有兩杯紅/白酒開胃刺身帶子夾西瓜,夾住飛魚子,清新又充滿海洋味道,透心涼一坐底其實佢地已經有介紹是日生蠔係法國既,set dinner加28蚊就有3大隻,相當抵食而且口感味道新鮮清甜,絕不欺場!是日餐湯已經唔記得咁詳細,但鐘意拆蟹既我淨係記得個蟹字!但入口真係充滿蟹味,而且蒜蓉包都又香又脆尼到主菜既部份,豬鞍係set 既其中一個選項,慢煮保留肉汁,而且醬汁同薯蓉既配搭都相當適合另外係我地外加既龍蝦意大利粉,比較之下意粉比豬鞍味道濃d,好食!最後就係set包埋既甜品,雜果配芒果味泡沫,食大大啖都

安排左我地坐係地下果層靠牆,望向門口超正

開胃刺身帶子夾西瓜,夾住飛魚子,清新又充滿海洋味道,透心涼

最後就係set包埋既甜品,雜果配芒果味泡沫,食大大啖都完全無肥既壓力
甜甜,輕飄飄又有清新既雜果!同我尼十個

今次經驗超滿足,一定要再去
希望水準同食物既新鮮度可以一直保持
2020-09-06