2023-02-16 549 瀏覽
唔知多唔多女仔同我一樣好鍾意食蛋糕,尤其是係賣相靚嘅蛋糕,除咗攞嚟食仲可以打卡,一物二用!📸今次買餅請同事食,就揀咗 La famille ~$5x-$6x 嘅價錢就可以買到非常之打卡able嘅蛋糕,味道仲要幾唔錯添!英國伯爵茶 ☕️ $56呢一個茶味香濃,上面有一粒細細的馬卡龍添!上面嘅cream啱啱好就可以撈埋下面嘅海綿蛋糕一齊食,cream同埋蛋糕嘅比例啱啱好,四個入面我就最鍾意呢一個,可能係因為本身都比較鍾意食茶味嘅甜品😍👍🏻👍🏻日本白桃 🍑 $62相信一見到粉紅色,應該已經好多女仔心心眼,呢一個睇落好似冇乜cream咁,事實上佢隻cream收埋咗喺中間位置,甜度適中,個日本白桃亦都唔會剩係得死甜,啱晒各位少女心嘅同事們💓💓法式檸檬撻 🇫🇷 $62呢個法式檸檬撻,中間嘅檸檬慕絲有少少檸檬嘅酸味,口感好有層次,就算係食完晚飯再食都唔會覺得好漏~🍋🍋大甲香芋黑糖麻糬 🍬 $62呢一款係四個入面相對地比較甜嘅一個,入面嘅麻糬煙煙韌韌勁好食,配埋芋頭同黑糖嘅香味,成件事又意外地夾,都幾值得大家試吓架~🍠🍠
英國伯爵茶 ☕️ $56
日本白桃 🍑 $62