Life Toast (海之戀) (荃灣)♡︎𝗦𝗣𝗘𝗖𝗜𝗔𝗟 𝗥𝗘𝗦𝗧𝗔𝗨𝗥𝗔𝗡𝗧 ♡︎$60 慢煮雞胸牛油果溫泉蛋(8/10🌟)❤️sᴏᴜs ᴠɪᴅᴇ ᴄʜɪᴄᴋᴇɴ ʙʀᴇᴀsᴛ & ᴀᴠᴏᴄᴀᴅᴏ ᴡɪᴛʜ Oʟsᴇɴ ᴛᴀᴍᴀɢᴏ❤️Toast成個感覺清新,雞胸🍗唔乾唔鞋。溫泉蛋🥚一咬就爆醬,蛋黃蛋白比較流質,所以容易滴到四周圍都係。如果唔想食到太麻煩,可以加錢轉其他蛋例如炒蛋🍳。醬汁唔算多,但牛油果🥑俾咗好大份,好creamy ,有醬汁效果。麵包🥪有微微烘底,食落鬆軟。$86 軟殼蟹親子滑蛋套餐(包海苔薯條&汽水)(8.5/10🌟)❤️sᴏꜰᴛ sʜᴇʟʟ ᴄʀᴀʙ & sᴄʀᴀᴍʙʟᴇᴅ ᴇɢɢs ᴡɪᴛʜ ᴛᴏʙɪᴋᴏ❤️🥪Toast入面有炒蛋生菜🥬軟殼蟹同埋蟹子。軟殼蟹🦀好香脆,好容易咬開,配合生菜同蟹子,口感好夾。另外份炒蛋🍳好大份,醬汁唔算多,但食落都會juicy 。海苔薯條🍟較粗身,食落似Macronald 和風紫菜調咪粉,薯條鬆軟得黎仲熱辣辣,好食~食物:9/10環境:9/10性價比:8/10📍荃灣大河道100號海之戀商場1樓1005號舖其他分店:📍銅鑼灣希雲街28號地舖
Life Toast (海之戀) (荃灣)

♡︎𝗦𝗣𝗘𝗖𝗜𝗔𝗟 𝗥𝗘𝗦𝗧𝗔𝗨𝗥𝗔𝗡𝗧 ♡︎

$60 慢煮雞胸牛油果溫泉蛋(8/10🌟)

$86 軟殼蟹親子滑蛋套餐
(包海苔薯條&汽水)(8.5/10🌟)

食物:9/10
環境:9/10