2021-07-05 52 瀏覽
Oasis Bar & Grill環境闊落,舒服得嚟又唔多人,個場仲用咗白色雀仔做主題,可以俾人係啲打卡位度影相‼️ 北海道薄片帶子伴櫻桃蘿蔔.芒果醬及芥末醬 $ 138帶子好鮮甜,仲要切成薄片,變咗可以同啲伴菜一齊食,再加埋啲芒果醬同芥末醬,令到食落好有層次,感覺好新鮮😍😍‼️ 廣島蠔濃湯伴烤椰菜花 $ 108個湯裏面有一隻廣島蠔同埋椰菜花,而隻廣島蠔亦都係烤過嘅,食落好香口,加埋個蠔湯味道非常濃郁,非常識合愛蠔之人🤩🤩🤩‼️ 卡邦尼三重芝焗椰菜花 $88椰菜花上面鋪滿左大量芝士,切開嚟食嗰陣每次都有拉絲,加埋啲焗過嘅煙肉,啖啖都好邪惡🥴🥴🥴‼️ 馬賽魚湯 (香煎鱸魚, 帶子蜆肉及青口 )$248雖然佢個名叫馬賽魚湯,但係其實佢係一個煎過嘅馬賽魚再加埋好多海鮮同埋一個秘製醬汁,食落酸酸甜甜,同啲海鮮好夾😋😋‼️ 紅酒燴牛面頰伴燴紅蔥頭配薯蓉 $228個紅酒燴牛面頰燴得好腍,個紅酒汁入哂啲牛面頰到,啖啖都好入味,加埋啲薯蓉紅蔥頭蘑菇等配菜,份量都幾大份👍🏻👍🏻‼️ 芫茜廣島蠔意大利飯配脆煙肉及芝士脆片 $198成個飯意大利飯都好有蠔味,芫荽個味道亦都唔會太出,而意大利飯同啲蠔個口感亦都非常之夾,再
Oasis Bar & Grill

‼️ 北海道薄片帶子伴櫻桃蘿蔔.芒果醬及芥末醬 $ 138

‼️ 廣島蠔濃湯伴烤椰菜花 $ 108

‼️ 卡邦尼三重芝焗椰菜花 $88

‼️ 馬賽魚湯 (香煎鱸魚, 帶子蜆肉及青口 )$248

‼️ 紅酒燴牛面頰伴燴紅蔥頭配薯蓉 $228

‼️ 芫茜廣島蠔意大利飯配脆煙肉及芝士脆片 $198
成個飯意大利飯都好有蠔味,芫荽個味道亦都唔會太出,而意大利飯同啲蠔個口感亦都非常之夾,再加埋啲脆煙肉同埋芝士脆片,令到食落個口感非常豐富🤤🤤