2022-05-15 42 瀏覽
有日行過彌敦道見到呢間cafe 名 error 19,就諗緊會唔會貼滿了error,就約埋朋友一齊試吓,出到電梯,一片粉紅色的場景映入眼簾,門口有個好靚的月亮打卡位,即刻忍唔住走去影相。等左5分鐘,入去坐低,令我意想不到既係場內竟然有好多教主的相,場内主要色調都是粉紅色少女風。食物邊方面,我地叫了一份黑松露薯條,一份魷魚鬚,一份意式肉丸意粉,一份卡邦尼意粉,一份芝麻雞翼。他的食物都是即叫做的,等了20分鐘左右。芝麻雞翼非常脆口,充滿芝麻的香味。意式肉丸意粉的番茄酸酸甜甜,非常開胃。另卡邦尼意粉有淡淡蛋黃醬味,口感豐富,非常值得一試。最令我意想不到的是黑松露薯條,薯條夾雜著芝士拉絲,點埋黑松露醬,味道非常惹味,非常值得推介。最後甜品我們叫了朱古力梳乎厘班戟,班戟口感軟棉棉,配埋朱古力忌廉一齊食,如果你鐘意食朱古力,一定要試這款。整體黎講,cafe 環境舒適,又有多個打卡位,食物質素唔錯,係一個非常值得推介同朋友聊天食飯的好地方。