2020-05-16 3377 瀏覽
呢間cafe已經bookmarked左好耐,因為之前見到其他foodie都有介紹🤪環境同食物都十分eye catching!😍今日特登約朋友來食lunch,lunch set都幾抵,加錢有甜品同小食🙈-啖啖蟹肉⋯你就想~青咖喱pizza $106個pizza好薄同邊邊位焗到好脆,面頭好多芝士🧀中間夾雜住d蟹肉,口感幾特別,青咖喱味就比想像中淡🙈-虎蝦ha橄欖油蒜香辣扁意粉 $126聞落好香嘅蒜味,辣辣地好惹味,意粉軟硬適中,口感夠煙韌我鍾意❤️比香蒜同黑椒味包裹住💞而虎蝦大大隻整得入味❣️-手工紫薯窩夫 set +$38即叫即整要等10-15mins左右⏰,個窩夫暖笠笠,外面微脆裡面軟熟,側邊有天然嘅紫薯蓉伴碟,另外仲配個超正嘅醬,味道似平時飲野d奶蓋咁,鹹鹹地有d奶同芝士嘅味道,點個窩夫食超正😆😆-tiramisu聽過未 $56呢個係朋友嗌嘅,佢飲完表示好好味好香濃,口感好smooth好特別,似食緊tiramisu咁💞-朱古力牛奶 $48個杯好靚好特別😍面頭落左啲朱古力粉令味道更加香濃❣️-還是一般的洋蔥圈 +$28炸得好脆,個蛋黃醬好濃好夠味,點佢食一流,不過洋蔥口感比外面層脆漿有少少蓋
啖啖蟹肉⋯你就想~青咖喱pizza $106
虎蝦ha橄欖油蒜香辣扁意粉 $126
手工紫薯窩夫 set +$38
tiramisu聽過未 $56
朱古力牛奶 $48
個杯好靚好特別😍面頭落左啲朱古力粉令味道更加香濃❣️
還是一般的洋蔥圈 +$28
炸得好脆,個蛋黃醬好濃好夠味,點佢食一流,不過洋蔥口感比外面層脆漿有少少蓋過左,整體都不錯😉