寵物友善日式木系cafe✨深水埗不嬲都有好多文青打卡cafe,今次諗住試吓呢間新開嘅cafe😻 成間cafe好清新,木系色調為主,好靚好舒服🤍 而且樓底又高,唔會覺得好逼,可以同朋友坐低慢慢飲吓嘢傾吓計😽🍵 Matcha Special $60係抹茶+豆腐+燕麥奶!我覺得係呢間cafe最signature既野飲,賣相好靚好igable🤩 雖然係幾特別,不過我覺得個配搭好似唔係幾match,覺得有啲苦🙈 有啲豆腐渣,幾有口感~☕️Iced Latte $50係同行友人嗌既,友人覺得咖啡味好平衡,同奶味好夾,回甘幾正,不過略嫌烘焙略淺,而且太多冰,好快整淡杯野😿本身仲想嗌個roll食,不過我哋17:00先去到,18:00就收鋪,所以冇曬roll了😣 希望下次有機會再去試吓佢哋啲嘢食🤤

🍵 Matcha Special $60

☕️Iced Latte $50