大排檔就等如麻甩🧐但我就係鍾意佢夠地道小菜夠穫氣🔥又可以隊下啤酒🍻今日我地就黎到呢間充滿懷舊大排檔裝修風的女人街食飯公司🙌呢度比舊式大排檔乾淨得多😂 食得好放心❤️又多餸菜款式選最正係仲有好多打卡位📸📸中前菜小食酒香醉🐖豬手 $68上枱見到滿滿既蔥絲😜一啖咬落去豬手好爽滑嘅口感,再加上陣陣嘅酒香😍真係食到舔舔脷😋八味脆豆腐 $58一咬即爆開既嫩滑酥炸惹味豆腐☺️一口一粒剛剛好😍豆腐夠嫩滑軟😊咬落去仲超級滑💕送酒一流呀🍻呢個孖寶好抵食$198金蒜粉絲蒸大扇貝大大粒又新鮮厚肉嘅扇貝鋪滿炸蒜粉絲🤤粉絲索晒蒜蓉嘅香味🙌連埋扇貝一齊食好好味😋招牌瑤柱走地雞(半隻)最鍾意食雞🐥呢個招牌菜喺雞上面鋪滿好多瑤柱炸蒜👍走地雞皮薄肉質好嫩滑好Juice😋😋總括呢度份量好大碟😜兩個人都食唔晒要打包🙊另外店員有禮貌仲好勤力換碟🤝下次要再約班朋友過黎叫多幾味餸嘆吓啤酒🍻吹吓水聚下真係唔錯🤲

中前菜小食
酒香醉🐖豬手 $68

八味脆豆腐 $58

呢個孖寶好抵食$198
金蒜粉絲蒸大扇貝

招牌瑤柱走地雞(半隻)