真心覺得住淘大嘅居民好有口福😭🙌🏻呢間野價錢親民 又坐得舒服專食日式釜飯 價錢一般由$80-100.款款都超吸引 今次點左 鹽燒牛舌 同 金魂鰻魚釜飯鰻魚佢哋都有分幾個級別贅沢$118 - 極$98 - 特$88 ☝🏻爭個少少錢就當然食贅沢級😎 係最厚肉嘅部位 油份好高 飯一到就勁有油香味🤤蒲燒鰻魚汁可以免費追加 重口味朋友仔唔好錯過😂😂😂仲有一樣野好抵讚就係佢嘅珍珠米係粒粒彈牙👍🏼食一陣翻起飯底 意外發現有飯焦🍂🤤🙌🏻🙌🏻😭超正而鰻魚份量亦都好配合地可以做到一啖飯一啖鰻魚 唔使慳住食🙈🤣.小食方面 見到髒髒蕉咁吸引🤪都估到佢冇咁好死 真係用條蕉去炸🤣其實係黑糖鋪炸麵粉 入面都有啲香蕉味嘅paste之類🤔🤔總之唔係真蕉🍌😂 有少少失望🙍🏻.🍴鹽燒牛舌釜飯🍴$88鋪面有5大塊 算係同Menu圖片幾相乎🤫燒到岩岩好 咬落唔un 調味算幾平均😝你知㗎啦鹽燒呢味野 最鍾意食食下又成舊鹽😩🙈.之後見到隔離枱嗌紅酒牛舌釜飯🍷我後悔了!🙈店員會同你解釋定 開蓋時候會有蒸氣噴出嚟😈🌪蒸氣好大陣紅酒牛舌味🔥 隔2張台都會聞到🌝好唔好味我就唔知啦 但我就知道下次一定會再去幫襯🙆🏻‍♀️ 等我下篇食完再寫🐷.

真心覺得住淘大嘅居民好有口福😭🙌🏻

之後見到隔離枱嗌紅酒牛舌釜飯🍷
我後悔了!🙈
店員會同你解釋定 開蓋時候會有蒸氣噴出嚟😈🌪
蒸氣好大陣紅酒牛舌味🔥 隔2張台都會聞到🌝
地址:釜之魂釜飯專門店 (九龍灣)
九龍灣牛頭角道77號淘大商場三期地下G286-288號舖
幸福指數:9/10