2019-12-01 13 瀏覽
收工同朋友傾下計飲杯野 隨機入左呢間bar 呢度主打手工啤酒啦 有好多款唔同嘅啤酒俾你揀嘅多到花多眼亂 waiter好樂意去介紹 呢度得手工啤酒飲嘅啫冇其他選擇我朋友就想飲啲濃啲嘅啤酒 waiter就介紹左hoptologist 入口回甘 苦少少 我就鍾意冇咁苦嘅啤酒 crazy rich lupulins都值得一試 比較Fruity 逢星期二三叫combo 係buy one get one free ..好抵食!有兩個combo可以選擇 咁今次我地就簡左combo A 😋 二人食岩岩好 呢度嘅主打係美式煙燻肉 combo A一次過包含咗豬,牛,雞 腸 另外仲有蛋沙律、芝士通粉同埋椰菜絲加炸酸瓜 份量足夠 配埋啤酒食好夾聽佢介紹肉係美式Smoke House(煙熏爐) 以120 度左右既溫度, 加煙熏木,細火慢慢熏烤幾個鐘 咁啲肉就會軟嫩多汁 smokehouse入面仲會擺上一筒水去令d肉無咁dry 如果想同朋友靜靜地飲下野傾下計 黎呢度都唔錯架

如果想同朋友靜靜地飲下野傾下計 黎呢度都唔錯架