The Butchers Club Grille係一間主打牛扒嘅餐廳,有日响OpenRice見到網上book枱有主菜買一送一就即刻去試試! 去到餐廳職員見我哋有小朋友都安排咗個較便利位置,不得不提及呢度都有outdoor位置比有養寵物嘅顧客,非常貼心。呢度餐牌主菜就有買一送一,如果講抵食其實食burger 同埋意大利粉CP值最高,$188 就有兩樣。 但我同先生都想鋸扒就叫咗兩份bone-in strip, 每份都有340g。另外撞正happy hour 紅白酒買一送一,平均$25 就有一杯Merlot,真係超抵。bone-in strip $358HKD(買一送一)配菜有些少蕃茄仔,沙律菜,同半個焗到勁香嘅蒜頭🧄 牛扒夾埋蒜頭食不單增加味道層次,而且仲降低油膩感。另外我哋仲加配咗黑松露薯條,埋單係$548HKD。 以環境、服務、同食物與質素嚟講我都會推介大家嚟一試。PS: 主菜買一送一只限每日5-6:30pm 🍽️ 想試就要快啲經OpenRice 訂枱喇

bone-in strip $358HKD(買一送一)

質素嚟講我都會推介大家嚟一試。

• Bone  in  strip