2019-06-10 78 瀏覽
雞翼真係冇乜邊個唔鍾意食, 最近就開左專食雞翼既小店餐廳既slogan就係 , 的確對於女仕黎講食雞翼真係幾難顧到儀態餐廳既slogan底下仲要用粉色加玫瑰金既裝飾, 非常少女心除此之後仲有好多關於船既裝飾同擺設, 影相打卡一流由於我去到都比較夜, 所以有d款式已經賣哂今次同朋友試左其3款, 因為$118/12件, 可以揀3款口味同埋有一杯飲品首先就係文青風玫瑰味, 炸香左既雞翼加上一層厚既玫瑰蜜, 上面仲少少花瓣碎雞翼個皮脆卜卜, 入面又滑又juicy第二款就係韓式皇蟹籽oppa, 夾左蟹籽同蟹棒絲, 食落去多左一層鮮味同口感第三款就係港式系列, 港呢d友情萬歲檸茶, 酸酸甜甜都幾好味飲品我揀左青蘋果伯爵茶,茶味香得黎帶青蘋果味,好清新既感覺下次要再約朋友黎試埋其他口味, 雞翼控必到呀!!
雞翼真係冇乜邊個唔鍾意食, 最近就開左專食雞翼既小店
餐廳既slogan就係 [不要儀態, 只想吃雞翼], 的確對於女仕黎講食雞翼真係幾難顧到儀態

除此之後仲有好多關於船既裝飾同擺設, 影相打卡一流

由於我去到都比較夜, 所以有d款式已經賣哂

雞翼個皮脆卜卜, 入面又滑又juicy
文青風玫瑰

韓式蟹皇蟹籽oppa

友情萬歲檸茶

飲品我揀左青蘋果伯爵茶,茶味香得黎帶青蘋果味,好清新既感覺
下次要再約朋友黎試埋其他口味, 雞翼控必到呀!!
青蘋果伯爵茶
2019-06-09
$60 (宵夜)
文青風玫瑰
韓式蟹皇蟹籽oppa