簡單講,我係日本博多運河城最頂層食過一次普通豬骨拉麵後就以個度為標準後就覺得香港無個拉麵係抵食,多數做到碗碗過70,80 加埋1除時過一百,但就都無個面計返60左右一碗咁好食,講返呢度禮拜夜晚排左15mins, 入到去叫碗野等足30mins, 期間d座位唔知想點安排,明明有位都唔叫人入去好似想比出面睇到有人做人肉排隊證明客似雲來?叫左芝士較子,好普通。。真係純粹較子上灑有芝士整容左咁,至訴主角個湯底比以往食過既為先稀後潔,唔知係咪圈左濃湯底所致,而個味就都係咁上下,唔知有食神家燕姐個種升起feel, 再黎d送就叉燒火灸過叫好食過出面小小,真係好小,之後蛋就一般般,未夠滑心,埋單竟然無多謝,仲有d客吹單,個服務員只係講廚房每次只做兩碗,點解唔係餐單或落單時講清楚呢
20 分鐘 (堂食)