2023-06-29 400 瀏覽
係ig見到之前係K11 art mall 既霸王川莊搬咗去I square🤓以前都成日去食 今日比我見到一於食完之後睇戲🤩南充酸菜桂花魚(例牌)以前去親都食呢個 今日嚟到新店緊係要試吓有無失準啦😎果然係無既 依然咁好味😋我哋叫咗小辣 嚟到即刻將所有辣椒拎走 因為驚越食越辣😝呢個真係超好味 酸同辣嘅味道剛剛好 未試過嘅一定要試吓 加上佢嘅魚片好滑又多 推薦👍🏻麻香水煮滑牛肉(例牌)(木薯粉、筍條、鴨血、牛肚)呢個係朋友叫嘅佢想食麻辣嘢所以嗌咗呢個 我就覺得呢個有啲油同有啲辣 不過佢包咗幾個餸所以都幾抵嘅 同埋唔食得辣就唔好叫呢個 應該會頂唔順🤣甜奶迷你小饅頭呢個真係為左狂點煉奶🤣🤣平時係屋企又唔會整 所以係街見到唔係好貴都會叫😆特大新鮮果茶(1300ml)解辣一流啊呢個又夠大杯 我地四個人叫左兩杯share 剛剛好😙

南充酸菜桂花魚(例牌)

麻香水煮滑牛肉(例牌)
(木薯粉、筍條、鴨血、牛肚)

甜奶迷你小饅頭

特大新鮮果茶(1300ml)