餐廳: 添好運點心專門店
資訊:

今日未知添好運開市未,一於黎碰一下運氣。今次黎係早一陣子食個叉燒包未夠喉,今晚黎專攻食的。今夜黎見到新年後加左價,全部點心加左一蚊雞,茶位就一樣,都係兩蚊姐。咬開鬆脆薄皮叉燒包,係丰盈好濃郁既叉燒醬,肥瘦參半既叉燒塊,十分滋味吸引,真係只此一家,第度都無,如願了,首次叫兩籠,而且係一個人食曬六個,夠曬滿足夠皮了吧,所以短期內不會再來了,已經止到癮。蝦餃是傳統的大小,細細粒的,雖然不是啖啖肉,好滿意嗰種,但能做到皮涵靚也不錯,索價廿七,就有丁點跑。粉果件頭也不大,一籠三件,皮做到帶點煙un,入面的花生同“割”等亦幾爽囗,感覺較清。好久未嚐的糯米雞,不能跟連鎖那邊的大個相題並論,但勝在雞肉啖啖,已全去皮,選了夠精,冬菇夠香,而飯呢?!做得軟糯無比,老人家小朋友都可以吃,不費牙力,也不俗。