2015-12-24 2037 瀏覽
本身想同我bb食平安夜晚餐,點知伏到hihi重點係 餐牌既野同你現實中出現係你面前既 係天堂同地獄既差距首先尼既係八魚加幾條菜 d菜一食就知吾係高級野 再加d前菜已經廢到吾記得係咩 百佳d菜仲好食過佢主菜1 :威靈頓牛排 咁呀首先個侍應問要5成熟定全熟,好自然就叫5成熟。黎到果陣一切唔係好對路 好鬼硬,望真啲原來全熟黎,無咩味同hai,個廚師well done! 無幾耐隔離台都係同一情況主菜2: 吾知咩咩咩再加意大利飯個飯有怪味 d肉好hai 有chiu口 仲有d脆脆 食完都覺得自己吾知食左咩 究竟個廚師係咪無味蕾同埋連睇火都吾識睇 d肉hai到我口痛如果我係baby 都應該會做下少奶 吾會帶王耀明過尼食飯 點都好 我覺得最好食係甜品舊士多啤梨
本身想同我bb食平安夜晚餐,點知伏到hihi

主菜1 :威靈頓牛排

主菜2: 吾知咩咩咩再加意大利飯