2024-02-15 212 瀏覽
#邊爐愛好者請關注位於銅鑼灣既港式懷舊火鍋店,佈置,裝潢都好有舊香港既感覺❤️同美人一齊食緊係叫"冬甫美人鍋"🤭材料十足🤩半隻雞,冬瓜,花膠,蟲草花,紅棗等等🥰店員建議我地先飲湯之後先食火鍋,湯頭超清甜!好喜歡❤️🥰特級盛牛併盤封門柳,安格斯牛肉,一口雪花牛柳粒,牛舌,一次滿足牛牛愛好者❤️我鐘意食封門柳多d ,牛味重d 無咁油膩,安格斯油脂比較重,鐘意軟滑既朋友唔好錯過呀~田園併盤又是選擇困難者必選😆新鮮既蕃茄,粟米,油麥菜,生菜,娃娃菜配合美人湯一齊食更甜更清新。龍鳳大檸樂應該係我三隻手咁大😂店員仲好細心問我地要唔要轉zero,啱哂怕肥既女仔🙈甜品係免費的我真係食哂成條糖不甩魚!!!!超好味😆店員先將魚形既糖示甩放入湯到煮,煮熟後加左超多糖不甩餡料😍好軟滑,唔太甜,食完覺得好完滿😆❤️仲有杯細個最愛既遮仔黑加輪子味既淡奶啫喱😆係童年既味道同回憶😭
#邊爐愛好者請關注

特級盛牛併盤