餐廳: 良記餐廳(老鳳冰室)
資訊:

2016-05-06 388 瀏覽
去完黃金  去埋高登   然後緊係去醫肚今晚我地去左間懷舊情懷茶餐廳當你一坐低 就一定會望一望係你側邊個信箱拎入面兩封信出黎  睇睇今晚食咩先當然 有做事前資料搜集既我  一定要叫返個 黑松露炒蛋多士賣相可能做唔倒100分  但係當炒蛋遇上黑松露既時候你係唔會想像倒佢地有幾Match炒蛋非常滑 一D都唔乾 一D都唔膩波波冰鎮紅豆奶茶+雪糕紅豆冰 要特別講下杯波波紅豆奶茶   飲左幾啖覺得好都係要等兩粒奶茶波溶溶地先飲諗住凍D好飲D 食食下先如夢初醒   將兩粒波波篤碎佢 成杯野即刻有口感左  仲透心涼左主菜要來了芝士豬扒撈丁芝士味濃 厚多士要好好點一點D芝士先食我最愛既芝士呀!!豬扒新鮮炸起  熱腔腔  唔油膩 焗芝士海鮮保齡球其實係一個有蟹柳 魚肉 魷魚 蝦 既焗飯飯係用炒飯底 保齡球包皮非常香口 下一次再去SSP 血併既時候  會再黎TEA一TEA 飲多次杯波波冰鎮紅豆奶茶
去完黃金  去埋高登   然後緊係去醫肚

雪糕紅豆冰
主菜要來了

芝士豬扒撈丁

芝士味濃 厚多士要好好點一點D芝士先食

我最愛既芝士呀!!

豬扒新鮮炸起  熱腔腔  唔油膩
厚多士芝士豬扒撈丁