2020-01-06 1345 瀏覽
近半年比較多大形活動, 過開灣仔都小左去食。 今日開完會一個人又係附近一於去食下煎。 咁耐冇食豪啲啲, 燒腩鴨肶飯, 西洋菜, 例湯。 😁 伙記個個都做左好耐, 我話食咁耐第一次食飯時可以一個人一張枱, 姐姐就話現在很多都是外賣, 堂食小左, 仲多謝晒我地啲熟客特登過來食。 ( 平時啲伙記很忙, 冇咩機會吹水) 都係講番野食, 由於大部分燒味都係每日只做限量, 賣晒就算, 所以機本上冇隔夜嘅你食, 同老火湯日日新鮮。 所以如果要做節買就先打個電話早2日訂左先。 我果日食完個西洋菜(走汁), 再食個有咩邪惡架燒腩鴨肶飯, 燒味仲有火炭味, 就像細個冇電爐架時侯架風味, 個皮仲脆卜卜tim. 由於冇咩人坐左陣先起身走人。 埋單果時, 幾個伙記都話多謝幫襯, 平平安安呀。 真是很溫暖, 本來每日咁多人架飯店, 完來伙記哥哥姐姐都是應得啲熟客的。 加油呀💪🏻
2019-11-21
  • 燒腩鴨肶飯