餐廳: Bellevue Bar and Grill
優惠: 食飯都有得賺里數? 仲唔即刻訂枱?
條款及細則:
須受其他「亞洲萬里通」條款及細則約束
2020-03-24 93 瀏覽
近排同女朋友周年紀念就嚟咗呢度食紀念飯,食完之後我地兩個都覺得呢度嘅格調好適合慶祝!帕爾馬火腿伴木瓜沙律木瓜嘅味道向來都好夾西式火腿,加上係高級嘅帕爾馬火腿,簡直係開胃菜首選碳燒西冷牛扒五成熟嘅牛扒當然唔會太韌,加埋本身碳燒嘅效果,令到成個牛扒都好有風味烤緬姻龍蝦尾伴牛菌龍蝦汁扁意粉近乎係原條嘅龍蝦尾,啖啖都係龍蝦肉;牛菌同龍蝦意外地夾,唔會搶咗龍蝦嘅鮮味,亦都有牛菌嘅菌香味伯爵茶朱古力撻開頭睇餐牌個陣,女伴見到有呢個撻都已經瘋狂,我都唔知咩事,當我試咗之後,就知道原來果個撻真係別有洞天,朱古力味唔會太甜,又有一陣伯爵茶嘅淡香,最啱攞嚟清頭先牛扒嘅濃味。有氣礦泉水 & 檸檬水雖然個礦泉水係額外收錢,但係作為餐飲,加埋餐廳專配嘅西檸,好清新嘅感覺

帕爾馬火腿伴木瓜沙律

碳燒西冷牛扒