2020-10-10 12060 瀏覽
想食瑞吉afternoon tea好耐,環境好舒服😌樓底好高,唔會覺得隔離枱傾計好唔嘈.員工服務💯💯💯,好親切同你傾計,唔洗你出聲已經主動黎問你有無野需要,試問唔係間間五星酒店做到依個水準!.$718+10%兩位,平就唔平,不過同屋企人黎慶生,加有咁服務同食物質素,絕對值得黎!😜😜😜無野係唔好食,只係睇有無驚喜!特別有架好靚嘅餐車分別俾你揀4件咸點、4件甜點🍮中間仲有每人兩舊scone,同1x款特別嘅茶葉你揀、放心,員工會逐一介紹!.咸點相對甜點驚喜無咁大,你都大概估到咩味,但甜點件件食都覺得正!🥰🥰🥰特別係caramel 青蘋果🍏個撻仔,無諗過兩樣野夾食咁!😍😍生日仲有送多兩件甜點,俾你吹蠟燭,飽到! .Scone好香,最抵讚係有4款organic jam: orange 🍊 strawberry 🍓 apricot 同acacia honey 🍯!!! 全部都可以食!加埋cotton cream,飽🤡 我建議少胃人士,可帶走scone翻屋企慢慢嘆,留肚食甜點!

• Afternoon  Tea