2021-05-02
同幾個朋友聚下傾下計真係好開心🥳今次我地揀左位於大角咀Eaaat.here,一間西班牙FUSION菜餐廳。價性比頗高👍🏻,幾值得推介俾大家主菜方面,西班牙乳豬同墨西哥風味烤雞都唔錯🥰乳豬脆到卜卜聲,肥瘦適中,食多幾件都得。全份份量真係好足,食極都未食晒甘。成班人傾計,所以我地叫左好多小食,小食好新鮮即叫即炸,炸魚柳 ,炸魷魚鬚都好食。我地仲叫左多士拼盤,可以自選四款一口多士,巴馬火腿多士、 蒜香蝦多士、 蟹肉沙律醬蟹肉多士及鵝肝醬多士。店舖仲有好多款串燒可以揀,我揀咗個比較特別嘅免治雞肉棒,沾上附上的秘制醬汁同生蛋黃漿,配搭特別,食落口又唔錯,增加食物味道層次。甜品選擇只得士多啤梨蘋果金寶伴雪糕,不能錯過。一上枱打個卡先,之後可以整碎甜筒,連蘋果金寶一啖食落口,好味,絕對食完一啖又一啖。Signature Cocktail 🍹 我就叫左Ka Shin Street ,主要有青瓜,配上GIN,梳打水,檸檬汁,接骨木花汁,味道好fresh,好易入口。