今日系2點鐘下午茶落單,見到店員用左正價,之後2:03左右先比下午茶張牌黎,我就叫左個店員問下可吾可以轉下午茶餐,佢態度已經系非常差,甘單完之後其他店員就話個飯已經整好,甘我就話甘吾洗轉喇,照出原來個個飯,不過要改返下午茶餐個價,之後佢改左,行兩步忽然話:佢:你落個陣都未夠鐘我:但我望住兩點先落單架wo佢:(勁惡)我落單望自己隻錶架麻,你改早自己時間11點我系咪要賣早餐比你你阿?(問題系我系睇手機,系跟世界時間既)之後我就冇再講野,但我完全嬲到食吾落飯,一啖都冇食就留低朋友系度食同比錢走左,我黎比錢食飯,你錯左我仲要受你氣,我仲要本來態度系好好,一日有個位人兄系間店,傻更更入左去既都吾會有下一次,睇到依篇野既人千期吾好去食,如果吾系你系會食到一肚子氣!
佢:你落個陣都未夠鐘
我:但我望住兩點先落單架wo
(問題系我系睇手機,系跟世界時間既)
2019-06-15