2014-10-28 503 瀏覽
是日一行6人到呢間餐廳食lunch, 開頭都好地地,在門外等位的時候,開頭講好左入去坐住先,轉頭轉個好d ge位俾我地,於是就入去坐住先啦,結果當然係冇轉俾我地啦!!一班人食飯搞到分開食咁都算啦!!!當我地同個應該係大粒ge經理(年紀大果位呀)講果時,佢同我地講我地要做生意wo,但其實原先俾我地果張4人枱都只不過坐左兩個人。咁既然你俾唔到個客ge,就唔好應承啦,就唔好叫我地坐住先啦。 入到去果時仲要催我地啦啦林坐低先, 落order 果時仲要用一個勁差ge語氣教我地點落單! 另外,食物方面, 朋友點了的牛排要5成熟,結果熟到好似9成熟咁,想切開都難,真係啃到橡膠咁 焗豬排飯份量較多,但味道方面沒有驚喜(大家X ge一哥焗豬排飯較好食)。至於那個黑松露意大利飯,味道是可以的,但份量過少,賣相與份量與MENU並不相符。

2014-10-24