餐廳: 三記飯店
資訊:

2023-01-07 1102 瀏覽
通常食打冷都係鳳凰村嗰間 有朋友話呢間都唔錯 於是今晚嚟試下三記有兩間舖 同埋有得上樓上 所以都好多位白灼鵝腸夠爽口 份量多 鵝腸夠肥 如果有埋新鮮辣椒豉油就正打冷必叫嘅鹵水鵝呢到鹵水鵝同平時食開好唔同 個汁唔會好濃鵝肉偏翻 食到本身嘅鵝肉味不過個人覺得可以切薄啲口感會好啲 椒鹽豆腐份量好多 唔會好油膩 不過椒鹽味偏少 同埋有啲炸蒜炸得太燶 搞到豆腐苦苦地薑蔥桶蠔係時價 今日食$168 有六粒大大隻蠔 都幾抵食 蠔邊有脆嘅效果 加埋薑蔥好惹味 呢個正另外仲有個臘味炒芥蘭 我覺得唔夠香鑊氣 不過臘味都俾得幾多~人均價錢250 仲有叫啤酒 我覺得都唔錯幾抵食下次可能會試下羊腩煲
通常食打冷都係鳳凰村嗰間
有朋友話呢間都唔錯 於是今晚嚟試下