2023-01-03 631 瀏覽
同一條街有好幾間咖啡店曾經有間質素好差等咗好耐食物仲要未熟地上枱🥲而依間黎過幾次🌸環境坐得舒服,服務好,食物都唔錯✨特別推介✨🔸肉桂提子味🥯🍇x蜂蜜胡桃嘅Cream Cheese($55)比較特別可自行選擇不同配搭~🥯:黑芝麻/肉桂提子/Everything 🧀:原味/Black Tuffle/✨Honey Pecan👍🏻完全冇特別期望下冇估到咁好味呀🤩🤩個Cream Cheese勁出色!好滑,好香芝士味加上淡淡蜂蜜味,就算食完個bagel都仲會想淨食佢個cream cheese!!雖然係有d誇張但真係令整個bagel味道提升左不少!!之前見人地食評講bagel包身比較硬同靭.但我今次食暖暖地好軟熟加上有提子乾同合桃嘅配合,非常有口感!🔸蕃茄蟹肉意大利麵($148)正常發揮.醬汁多,份量大🔸Ice Latte($43)🔸Ice Salted Caramel Latte($46)奶與咖啡比例剛好,咖啡味濃,而有層次,細細杯後者更為特別梔子 (尖沙咀)尖沙咀山林道8號地舖

✨特別推介✨

比較特別可自行選擇不同配搭~
🥯:黑芝麻/肉桂提子/Everything

完全冇特別期望下冇估到咁好味呀🤩🤩

🔸蕃茄蟹肉意大利麵($148)
正常發揮.醬汁多,份量大

🔸Ice Latte($43)
奶與咖啡比例剛好,咖啡味濃,而有層次,細細杯
後者更為特別

梔子 (尖沙咀)
尖沙咀山林道8號地舖