見呢間食評唔錯,於是買左個團購: 澳門翠苑餐廳 <$25 購原價 $58 馳名特色咖喱農夫包加忌廉紅豆冰一杯> 呢間野,超級離譜,詳情如下: 1. 明明話適用於星期一至日 2:30pm – 9:30pm, 但我下午五點幾專登搭車去到食,竟然話休息緊,唔做生意,叫我地六點半先好去,浪費大半個鐘時間! 2. 我地等左大半個鐘,六點半入去竟然話冇晒大包~ 話會用細包頂替!個包細左勁多,搞到入面d咖哩牛都少到冇朋友,但個價錢冇變, 團購價買都超級唔抵!超搵笨!今日仲收到團購網通知: 經管理層商議決定, 由於「澳門翠苑餐廳」 的營運未能協調而引致服務質數欠佳, 為保障會員利益, 決定終止與此商戶之合作, 將全數退款給所有未使用優惠的會員, 呢間0野超有問題, 而且睇0黎並不是冰山一角,所以團購網都要終止合作!食後感如下:味道:個包好林,d curry唔知點解會酸0架!唔知係咪變壞0左,好難食! 環境: 超級dirty, 坐低張table勁dirty, 應該無抹table!!!!叫0左佢3次先肯抹table!!!! 服務:超差!任意更改營業時間, 仲要唔通

呢間野,超級離譜,詳情如下:

今日仲收到團購網通知:

食後感如下:

服務:超差!任意更改營業時間, 仲要唔通知買左團購0既人!!!! 明明Office hours 入去,竟然話休息緊,唔做生意!!!!! 無道德!

衛生:周圍都好唔乾淨,又有飛蟲飛來飛去, terrible!!!!

抵食:話冇晒大包~ 用細包頂替!個包細左勁多,搞到入面d咖哩牛都少到冇朋友,但個價錢冇變, 團購價買都超級唔抵!超搵笨!