價錢平到一個點,所以絕不能期望有很多美食可以選擇。甜品最吸引的只有Mövenpick雪糕,其他的都只係細細件的切件蛋糕、細細杯的布甸、啫喱等、還有朱古力噴泉配綿花糖等,味道OK吧,不能以好食去形容。生果無論外觀、味道都只係麻麻;沙律區,有各式沙律菜選擇,都係大路款的沙律菜。但車里茄啖而無味、粟米粒有點硬、沙律醬是一枝枝唧唧樽,沒有標示醬名,要落醬只能靠估。主食區有即煮粉麵,算係最正常的食物,配料包括菜、豆卜、貢丸、扎肉。而扒類真係不吃也罷,由於係聖誕節,所以除燒牛肉、羊架之外,還有火雞。但燒牛肉極瘦,無油脂,亦無牛味;羊架只有約2-3成熟,完全係茹毛飲血嘅感覺;火雞…..一個字足以形容 – 鞋!另外,熱盤有蒸魚、炒菜、炒飯,小龍蝦等,正常味道!冷盤有刺身、青口…..通通都係一般自助餐菜式,一般味道,以$200 - $400可以食到自助晚餐,性價比係超值嘅,但味道真係稱唔得上係酒店嘅質素。
價錢平到一個點,所以絕不能期望有很多美食可以選擇。
生果無論外觀、味道都只係麻麻;
另外,熱盤有蒸魚、炒菜、炒飯,小龍蝦等,正常味道!
冷盤有刺身、青口…..
沙律
雪糕