2023-06-02 622 瀏覽
今次真係要大大力咁寫吓親身感受。話說我一路都係柴灣名物既支持者,嗰手掌咁大既魚柳飽,我一路不停推介身邊朋友。有時見到啲負評都會諗佢應該唔係咁差架。不過經過今天之後,就完全改觀。話說午飯時間去買嗰胡椒豬肚湯飯,返到屋企預備開餐,見到都大大份好抵食,點知第一口飲啖湯。。。,甜既???心諗冇理由仲甜過糖水架,咁咪攞返落去同佢哋講叫佢睇睇囉。落到去同佢哋講話碗嘢有問題,甜架,心諗你都整過碗啦,點知嗰厨房佬二話不說就將我碗嘢落返鑊,加咗匙我估係鹽既物體,再煮返唔夠一分鐘就上返嗰碗比返我。佢哋入面傳菜嗰個都覺得有問題,同佢傾咗一陣,但佢都堅持出返嗰份餐。傳菜嗰阿姐囉出來,我就同佢講,請你倒咗佢啦,邊有人咁去解決問題架?#柴灣之恥#做好一百次唔夠你衰一次咁比人唱#仲要話人痴X線

傳菜嗰阿姐囉出來,我就同佢講,請你倒咗佢啦,

邊有人咁去解決問題架?

#柴灣之恥
#做好一百次唔夠你衰一次咁比人唱