2023-06-08 441 瀏覽
搬新舖後食物質素十分差,味道跟舊舖相差好遠,完全用求其黎形容。員工態度簡直惡劣,趕收工不停吹落單俾錢,但落單途中又走開整野,完全無交帶,淨係識得吹吹吹,無片視客人一杯只有半杯份量奶茶,都夠膽死送上枱,問侍應你地杯奶茶係得半杯?侍應叫水吧呀姐加多少少奶茶,一問之下原來唔夠茶膽,我話:你唔夠唔緊要,可以同我講聲,我可以轉其他飲品,而唔係就咁上枱。隔幾分鐘有另一位老呀姐短頭髮著紅色員工衫好大聲咁話:「邊個杯奶茶呀⋯⋯茶係得咁多,唔飲就叫過第二樣野啦⋯⋯」我即刻火都黎埋🔥🔥🔥錢就識收,奶茶就俾半杯我,無野呀麻👊🏻👊🏻👊🏻簡直忽上腦。雙拼小食$80只有2條金沙骨加幾片豬頸肉,睇到我眼都突,食物味道更加唔洗講…求其整體黎講都唔會再嚟由細舖搬大舖連食物質素都差成咁,失望最後收據下面寫「入店是貴賓,出門是朋友」 建議貴店可以刪除,貴店連基本服務都不達標,何來視客人時貴賓說法呢
搬新舖後食物質素十分差
,味道跟舊舖相差好遠,完全用求其黎形容。

一杯只有半杯份量奶茶,都夠膽死送上枱,問侍應你地杯奶茶係得半杯?侍應水吧呀姐加多少少奶茶,一問之下原來唔夠茶膽,我話:你唔夠唔緊要,可以同我講聲,我可以轉其他飲品,而唔係就咁上枱。隔幾分鐘有另一位老呀姐短頭髮著紅色員工衫好大聲咁話:「邊個杯奶茶呀⋯⋯茶係得咁多,唔飲就叫過第二樣野啦⋯⋯」我即刻火都黎埋🔥🔥🔥錢就識收,奶茶就俾半杯我,無野呀麻👊🏻👊🏻👊🏻簡直忽上腦。

雙拼小食$80
只有2條金沙骨加幾片豬頸肉,睇到我眼都突
,食物味道更加唔洗講…求其

整體黎講都唔會再嚟
由細舖搬大舖連食物質素都差成咁,失望