2019-03-22 83 瀏覽
Eat me bar & restaurant 一踏入去就好有情調,昏暗嘅燈光最適合飲番兩杯,同朋友傾下心事~而且裝修都十分別緻,有少少英倫風嘅感覺❤️望向前面仲有個好大嘅screen,不停播放住唔同嘅情歌,夠哂浪漫💕(中間仲可以request播生日歌俾生日嘅朋友仔~)Menu都有好多唔同嘅選擇,二人套餐就係店員最推介嘅~餐湯係羅宋湯,味道唔太酸亦唔太甜👍🏻仲附送沙律~食落十分開胃👍🏻蔬菜亦十分新鮮🤩第一個主菜係紅蝦扁意粉,龍蝦汁十分濃郁入味,而扁意粉亦唔會太乾身👍🏻overall就係隻蝦比較遜色,因為肉質未如新鮮蝦一樣爽口,但亦係可以接受嘅水平~加點左一份海鮮pizza,pizza厚底而且超足料~芝士味都好濃,食落口感層層上😆呢個牛柳係店員最為推介嘅~因為十分少有地方可以食到威靈頓牛柳🤤外層嘅麵包焗到十分脆口,而入面嘅牛柳都見到係超級厚肉😆切落去個下都feel到d肉汁流緊出黎🥰塊牛柳放係口入面簡直要融化啦🤩黎到bar當然要飲番杯cocktail~經過一番選擇後終於簡左mojito😛薄荷味十分濃,而酒味都相對地重~👍🏻最後嘅甜品仲要係movenpick!係一個完美嘅ending~❤️

Menu都有好多唔同嘅選擇,二人套餐就係店員最推介嘅~

餐湯係羅宋湯,味道唔太酸亦唔太甜👍🏻

仲附送沙律~食落十分開胃👍🏻蔬菜亦十分新鮮🤩

阿根廷紅蝦龍蝦汁扁意粉