2012-02-23 192 瀏覽
上星期情人節book左呢度同新女友慶祝,地方都幾細,用膳時間有個幾兩個鐘,唔係唔夠,但呢啲節日梗係想慢慢食飲下酒咁,我見無乜人嗌酒,可能係因為飲唔切。我地order左個A5和牛同海鮮set。湯底- 魚湯,日本豉油。一個set有蜆湯(好味!)勁多菜,一碟肉,烏冬同甜品。第一次食A5和牛,嫌佢有少少肥但入口即溶,我like用個豉油湯底煮牛,魚湯煮海鮮,個美女姐姐提議先放個蝦頭落湯,最後飲埋個湯會好味啲,又真喎!海鮮裡面既蠔勁得!蝦同帶子唔錯,大蜆就無乜特別lu。甜品係雪米滋,皮薄,加埋兩粒心形朱古力,都幾細心,Like左!兩個人食左一千蚊度,情人節黎講都算無被人鋸!佢地都係用返平時既menu,無特別加價!題外話:女侍應巧靚女,希望女友唔好以為我來係這個原因

海鮮裡面既蠔勁得!蝦同帶子唔錯,大蜆就無乜特別lu。

題外話:女侍應巧靚女,希望女友唔好以為我來係這個原因
2012-02-14
情人節