2020-02-19 662 瀏覽
今年情人節都無乜慶祝既心思求其係附近搵間人少少既餐廳食飯就算我地七點初頭無乜人,走個陣八點幾都約七成滿架有幾種set 餐,我地揀左$368 二人set, 有個主食可以選扒類先上湯,質地屬杰身,都有d 南瓜味不過食唔到南瓜蓉沙律菜尚可,水準正常雞翼唔係脆身個種,似蜜糖雞翼但無蜜糖如果面頭係蜜糖應該更加正其中一主食叫左泡心強意粉,整開流心蛋溝埋d 意粉黎食,味道都唔錯牛柳上台~~其實上台已經全熟甘滯,所以唔明點解仲要有果個自己煎扒既位。。牛柳都幾嫩但牛味不足甜品除左食到面頭係朱古力粉。。。入面我諗係普通cheese cake?!......um....睇黎都係送貨反而野飲叫熱茶類,佢會用pot 上,依種做法幾好,唔駛咩成本,但客人會覺得唔同d, 會似番係高級少少既西餐廳加埋一約$200 一個人,其實晚餐甘既水準真係可接受~~
今年情人節都無乜慶祝既心思

求其係附近搵間人少少既餐廳食飯就算

我地七點初頭無乜人,走個陣八點幾都約七成滿架

南瓜湯

先上湯,質地屬杰身,都有d 南瓜味

不過食唔到南瓜蓉

三文魚沙律

沙律菜尚可,水準正常

雞翼

雞翼唔係脆身個種,似蜜糖雞翼但無蜜糖

如果面頭係蜜糖應該更加正

流心蛋意粉

鐵板牛柳

牛柳都幾嫩但牛味不足

甜品

加埋一約$200 一個人,其實晚餐甘既水準真係可接受~~
2020-02-14
情人節