2021-03-03 184 瀏覽
呢間可以話係性價比好高嘅cafe😌😌-📌香辣蒜片蜆肉意粉 $65意粉分量恰當 每一啖都食到蒜香味好濃😍😍 除咗蜆肉都有雜菌一齊炒 多一款高纖維嘅配菜感覺健康啲😂另外辣椒帶起成個意粉味道更惹味 推介推介😍😍📌安格斯牛肉芝士漢堡 $72友人嘅burger都好吸引😌😌漢堡扒juicy 蔬菜類好新鮮好爽脆 令到個包一啲都唔乾 每樣配料互相配合得好好👍🏼 薯條啱啱炸起熱辣辣好脆呀😝😝📌朱古力心太軟配雪糕 $58甜品相比主菜只係一般 正常水準 心太軟嘅流心唔算好明顯 但整個甜品唔會一味死甜係ok😌😌 📌法式焦糖燉蛋 $48燉蛋質感唔係好滑 似食布甸 另外焦糖面我覺得過厚 一入口就只係食到焦糖甜味食唔到燉蛋味道😅 📌餐飲:熱柚子茶賣相唔吸引🤣以為係淡如水 點知飲落又啱啱好🤣🤣 所以唔好咁易比外觀影響睇法 但飲品size⋯⋯真係好細🥺 係旺區以呢個價錢又無限時進食 食物賣相得體嘅cafe已經無咩要挑剔嘅地方🤣 值得再去支持😊
呢間可以話係性價比好高嘅cafe😌😌
📌香辣蒜片蜆肉意粉 $65