👧🏻😋👅🍽✨.✨💛✨D即開生蠔大大隻,仲好新鮮,好食過酒店buffet果D好多!✨性價比極高,$398有主菜+餐湯+生蠔&螺&蝦任食,不過野飲另叫✨D位好闊落,夠晒1.5米唔使隔版 😂.🦪🦪🦪🦪🦪🦪生蠔✨今晚係南非同愛爾蘭🇿🇦🇮🇪 ✨老細話有時會返法國貨 😎 睇下幾時好彩✨個人較喜好愛爾蘭,metal同海水味重啲✨Cocktail sauce好開胃,食得出係自己溝,有少少辣味後勁,但佢鮮到唔使點都得✨每盤12隻,食晒又可以再叫,但我戰鬥力有點弱,兩人加埋都係食左18隻😤 下次.🦐🐚 蝦&螺✨係生蠔既襯托下顯得微不足道,但其實都係好食既✨蝦大隻! 螺爽口!.🥣🧄🥔 餐湯: 大蒜薯仔湯✨重蒜味,但對我有點重口味✨應該日日唔同,不過湯唔係重點,食多兩打蠔好過😂.🥙🥩磯燒牛柳粒✨其實係牛條✨5成熟岩岩好✨side dish全部有燒過好有心思.🐷🍎 岩鹽燒厚切豬扒✨真心厚! 但係嫩既✨都有side dish 粟米、瓜、小茄✨個蘋果蓉sauce就不嬲都好夾豬.🍸Cocktail: Ice Cream ✨好重雲呢拿味.Mocktail: Pussy Foot✨fresh juice with mil
👧🏻😋👅🍽✨
✨💛
✨D位好闊落,夠晒1.5米唔使隔版 😂
🦪🦪🦪🦪🦪🦪
生蠔
✨今晚係南非同愛爾蘭🇿🇦🇮🇪
✨老細話有時會返法國貨 😎 睇下幾時好彩
✨個人較喜好愛爾蘭,metal同海水味重啲
🦐🐚
蝦&螺
✨係生蠔既襯托下顯得微不足道,但其實都係好食既
✨蝦大隻! 螺爽口!
🥣🧄🥔
餐湯: 大蒜薯仔湯
✨重蒜味,但對我有點重口味
✨應該日日唔同,不過湯唔係重點,食多兩打蠔好過😂
🥙🥩
磯燒牛柳粒
✨其實係牛條
✨5成熟岩岩好
✨side dish全部有燒過好有心思
🐷🍎
岩鹽燒厚切豬扒
✨真心厚! 但係嫩既
✨都有side dish 粟米、瓜、小茄
✨個蘋果蓉sauce就不嬲都好夾豬
🍸
Cocktail: Ice Cream
✨好重雲呢拿味
Mocktail: Pussy Foot
✨fresh juice with milk,紅紅白白好靚 🥰
#b-mix #元朗美食 #元朗好西 #hkfoodie #tgead西餐 #黃色經濟圈 #元朗黃店 #生蠔 #生蠔放題