同事話從九月份起這間由藝人黃長興主理的法國🇫🇷菜餐廳🍴推出全新午市套餐💋今次難得經過,決定一試。💜❤️甫踏進店,裝潢以海洋為主調💜我地一行二人叫左兩個SET 🍴 ,各自都升級加配HKD 28 簡左一個是日餐湯同一個沙律🥗(甜品🍮都包埋)題外話:洗手間都有名牌香水、漱口水, 棉花棒等給客人使用提供好貼心餐包: 嘩,係黑松露牛油配以多士,🍞多士香脆無比,熱騰騰加上適量黑松露牛油,香氣四溢,貴氣十足,黑松露味好香❤️沙律🥗:羽衣甘藍🥬,用料上盛,蘋果粒仲環起砂,非常甜,而且仲有藜麥,食左好似健康點是日餐湯: 野菌🍄湯,濃濃野菌味,反而係已經磨碎了,這湯不太濃稠,但味道好好,恰到好處🥄炭燒美國🇺🇸腹肉牛扒配薯菜: 我點左7成熟,牛肉經過熟成處理令水份從牛肉既肌肉組織蒸發出黎,令牛肉鮮嫩,肉味濃郁飽滿多汁😋而且脂肪吾多,牛味濃郁有咬口白酒🍶忌廉炒藍青口配薯條🍟:藍青口真係無得輸,好新鮮好夠咸,仲有一陣海水🌊味💜大愛配上點點酒香的忌廉用黎蘸薯條🍟食一流甜品:蛋白霜蛋糕配熱情果醬蛋白霜好有空氣感,入口即溶😋加埋d Cream 同士多啤梨,成個都Sweet而酸酸地既熱情果醬調味,令甜品更加清新總給:價錢優

❤️甫踏進店,裝潢以海洋為主調💜

我地一行二人叫左兩個SET 🍴 ,各自都升級加配
HKD 28 簡左一個是日餐湯同一個沙律🥗(甜品🍮都包埋)

炭燒美國🇺🇸腹肉牛扒配薯菜:

白酒🍶忌廉炒藍青口配薯條🍟:

總給:價錢優惠,食物高質會再光顧
2019-09-09
  • Salad