紅磡|𝓣𝓱𝓮 𝓹𝓻𝓸𝓶𝓮𝓷𝓪𝓭𝓮🍽️性價比高𝓑𝓾𝓯𝓯𝓮𝓽🧡甜品先係重點🤣⚠️限時優惠只限100位⚠️6百幾蚊1位,晚市嚟講算幾抵~有長腳蟹、生蠔、刺身、牛排、鵝肝多士,種類都算多~尤其係呢度嘅甜品🥰幾出色🧡呢度嘅主題會定期更換,今次係中國菜主題🇨🇳有糖醋魚、豉汁炒蜆、蝦仁炒菜、辣酒煮花螺、龍蝦伊麵、花膠小棠菜、蒜泥白肉 等等…個人覺得唔錯👍🏻有酒樓嘅水準~————————————————————————凍海鮮- 小龍蝦今次麻麻地,冇咩味🥲- 長腳蟹必食🦀🦀🦀晚市好快就會refill👍🏻嚟親都要食兩碟🤤🤤🤤- 其他海鮮就冇點食,因為之前試過覺得麻麻~刺身- 即叫即切,師傅切得好快手👍🏻- 幾新鮮,可以試吓大大隻嘅蝦刺身、同厚切三文魚牛排- 5成熟❤️好稔好多汁😋小籠包- 必食⚠️皮唔厚,勁多汁☺️一出爐就好快比人攞曬~⚜️甜品款式都唔少,幾欣賞呢度嘅甜品- 好可惜今次冇麵包布甸🥲因為佢個醬好出色😌如果見到見不妨一試~- 芒果拿破侖就正常發揮,酥皮好脆、唔會好油膩,芒果是甜的🤪- 榴連糯米糍卷都唔錯,聞到好香榴槤味,同埋有榴槤果蓉🥰- 窩夫幾好食,即整熱辣辣,外脆內軟~- 雪糕牌子係ℳ𝑜𝓋𝑒𝓃𝓅𝒾𝒸𝓀,

⚠️限時優惠只限100位⚠️

呢度嘅主題會定期更換,今次係中國菜主題🇨🇳
————————————————————————
凍海鮮
- 小龍蝦今次麻麻地,冇咩味🥲
- 其他海鮮就冇點食,因為之前試過覺得麻麻~

刺身
- 即叫即切,師傅切得好快手👍🏻
- 幾新鮮,可以試吓大大隻嘅蝦刺身、同厚切三文魚

牛排
- 5成熟❤️好稔好多汁😋

小籠包
- 必食⚠️皮唔厚,勁多汁☺️一出爐就好快比人攞曬~

⚜️甜品款式都唔少,幾欣賞呢度嘅甜品
- 榴連糯米糍卷都唔錯,聞到好香榴槤味,同埋有榴槤果蓉🥰
- 窩夫幾好食,即整熱辣辣,外脆內軟~
- 雪糕牌子係ℳ𝑜𝓋𝑒𝓃𝓅𝒾𝒸𝓀,亦有日本出品嘅包裝雪糕👍🏻

🔺有加一服務費

整體而言