2020-11-10 1640 瀏覽
上網見到呢間食評唔錯, 前兩日嚟呢度慶祝生日. 佢有兩個 set dinner, 一個係普通 set dinner, 好似500幾文, 另一個 special set dinner 就600尾至700尾. 我哋每樣要咗一個. 首先頭盤 帶子啫哩唔知咩嘢沙律, 帶子新鮮,同啲啫喱嘅味道又好夾喎. 一個辣嘅鴨, 好有泰式 feel, 好 refreshing.一嚿仔龍蝦好似有少少唔知係咪薯蓉加牛油, 都幾好.鵝肝同埋另外嗰嚿唔知叫咩就 average 啦主菜羊架,個樣平平無奇, 但真係好味 👍 唔知係咪慢煮, 外面焦脆內軟, d肉汁保持喺入面. 龍蝦 risotto (好似加錢),龍蝦時間煮得恰到好處,唔會太實.甜品Warren desert Brownie 同埋另一嚿唔知係咪檸檬定係 vanilla. 味道ok 不過不失, 不過贊下 brownie 個面脆脆地, 口感幾好.埋單 $1,4xx d野食做得唔錯, 性價比高, 會再嚟 😊👍

首先頭盤
帶子啫哩唔知咩嘢沙律, 帶子新鮮,同啲啫喱嘅味道又好夾喎.
一嚿仔龍蝦好似有少少唔知係咪薯蓉加牛油, 都幾好.
鵝肝同埋另外嗰嚿唔知叫咩就 average 啦

主菜