餐廳: 渝痴漁醉
資訊:

2021-07-11 52 瀏覽
🔹胡椒豬肚雞煲 (午市放題) $88/位超級耐冇打過邊爐!雖然呢排天氣熱,但都阻止唔到我去食!呢間餐廳嘅放題真係抵到傻咗!麻辣雞煲、胡椒豬肚雞煲、烤魚同肉骨茶煲以上幾款全部任食放題:午市$88/位、晚市$128/位火鍋配料、汽水啤酒任飲,仲要免收加一OMG(想問老細咁平會唔會蝕本…)今次揀咗胡椒豬肚雞煲放題~一眼望去有滿滿嘅胡椒粒、西芹、杞子等嘅配料本身都幾鍾意食豬肚同雞,食落都胡椒味都幾出!雞嘅肉質都幾嫩,如果再入味啲就更好!✨芝士豆腐(放題配料)本身對豆腐冇乜好感但打邊爐呢款芝士豆腐真係好好食~裡面口感嫩滑之餘,仲有唔少嘅流心芝士真係會忍唔住一啖接一啖!同行嘅朋友不停encore呢樣配料(⁎⁍̴̛ᴗ⁍̴̛⁎)🔹蒜泥白肉 $56瘦肉肥肉比例各一半,蒜味好重好重食落味道有啲肉細個食嘅撈撈冷麵食完之後個浸蒜味仲留喺個口入面成日都唔散ᶘ ᵒᴥᵒᶅ鍾意食蒜、重口味人士可以試下!🔹干扁四季豆 $56幾有鑊氣嘅小菜,食落仲有少少辣惹味之選,送飯一流(˶‾᷄ ⁻̫ ‾᷅˵)*✨為私心推介!
🔹胡椒豬肚雞煲 (午市放題) $88/位
超級耐冇打過邊爐!
雖然呢排天氣熱,但都阻止唔到我去食!
呢間餐廳嘅放題真係抵到傻咗!
麻辣雞煲、胡椒豬肚雞煲、烤魚同肉骨茶煲
以上幾款全部任食放題
午市$88/位、晚市$128/位
火鍋配料、汽水啤酒任飲,仲要免收加一OMG
(想問老細咁平會唔會蝕本…)
胡椒豬肚湯煲

今次揀咗胡椒豬肚雞煲放題
一眼望去有滿滿嘅胡椒粒、西芹、杞子等嘅配料
本身都幾鍾意食豬肚同雞,食落都胡椒味都幾出!
雞嘅肉質都幾嫩,如果再入味啲就更好!

✨芝士豆腐(放題配料)
本身對豆腐冇乜好感
但打邊爐呢款芝士豆腐真係好好食~
裡面口感嫩滑之餘,仲有唔少嘅流心芝士
真係會忍唔住一啖接一啖!
同行嘅朋友不停encore呢樣配料(⁎⁍̴̛ᴗ⁍̴̛⁎)
蒜泥白肉

🔹蒜泥白肉 $56
瘦肉肥肉比例各一半,蒜味好重好重
食落味道有啲肉細個食嘅撈撈冷麵
食完之後個浸蒜味仲留喺個口入面成日都唔散ᶘ ᵒᴥᵒᶅ
鍾意食蒜、重口味人士可以試下!

🔹干扁四季豆 $56
幾有鑊氣嘅小菜,食落仲有少少辣
惹味之選,送飯一流(˶‾᷄ ⁻̫ ‾᷅˵)

*✨為私心推介!
胡椒豬肚湯煲
蒜泥白肉