綠茵閣

Garden Cafe
餐廳: 綠茵閣
優惠: 食飯都有得賺里數? 仲唔即刻訂枱?
條款及細則:
須受其他「亞洲萬里通」條款及細則約束。
須受其他「亞洲萬里通」條款及細則約束
餐廳: 綠茵閣
資訊:

2019-09-30 1131 瀏覽
已經食過不下十次,因為比起香港其他酒店,價錢實在較低,但食物及環境又不會好似三星酒級店般低級。來嘅客人不會搶食,大家都有禮。位置也方便,出地鐵行兩個街口就到。食物種類係唔多,也不是高架菜色,但味道不俗。只係甜品略嫌遜色。至於服務,每次服務員的熱誠比其經理(部長)的熱誠更好,無奈每次來已換了服務員,但部長仍在!!例如:今晚就有個哥哥仔服務員,見我地有行李要放,又得兩個對坐座位,要另加椅子放東西,於是中段時間換了個卡位給我們。第一次可以坐到卡位,真係突如來嘅驚喜!
2019-09-30
信用卡優惠