新開嘅呢間樓上台灣菜真係好唔錯😛 價錢抵食得來性價比都好高特別係仲有午餐Menu💰 份量豐富口味亦都好正宗😚 窗邊排住一排既Bearbrick好有玩味🧸 坐得舒服之餘喺窗邊望住鬧市真係好有飛左去西門町既感覺🇹🇼⭐️ 安平蝦卷滷肉飯便當 🦐蝦卷香脆得來有濃郁既蝦味🍤好有台南地道嘅感覺 滷肉飯香濃但唔會太膩🥓 每個便當仲配埋滷蛋蔬菜同埋芭樂沙律🥗 解膩得黎CP值好高⭐️ 香酥排骨椒麻拌麵便當 🥩排骨好大塊好酥脆💥拌麵每口充滿椒香同埋麻香🌶️ 惹味又唔會太刺激⭐️ 鹽酥雞 🍗台灣菜嘅至愛之一❤️炸粉薄薄一層唔會太重口味🔥 炸完都好Juicy⭐️ 台式滷味 🍱試咗三款滷味滷水味都好入味🤤 雞翼同杏鮑菇索晒啲滷汁好正😬 甜不辣就有種獨特嘅煙煙韌韌口感比較少食到🍢⭐️ 檸檬白玉愛玉 🍮愛玉QQ嘅口感再加上酸酸甜甜嘅檸檬汁好Fresh🍋 柚子雪糕既口感都好清爽💛⭐️ 山茶花烏龍 🌺⭐️ 青玉冬瓜茶 💚跟餐仲有飲品真係好抵食🤣 山茶花烏龍帶上濃郁嘅花香比較清🍵 冬瓜茶加上青玉既口感甜度比較高
安平蝦卷滷肉飯便當

⭐️ 安平蝦卷滷肉飯便當 🦐