🍝Thre3 Concept🍝🍕魚蝦蟹千島比薩 $107 🌟🌟🌟🌟(蝦,魷魚,蟹肉棒,芝士,千島醬)Thousand Island Seafood Pizza(Shrimps, Squids, Crab sticks, Cheese, Thousand Island sauce)薄脆似餅乾底嘅pizza 上層鋪上滿滿嘅千島醬同拉絲芝士配上未經調味過的小章魚、蝦、蟹柳‼️千島醬迷必食‼️🍝卡邦尼意粉 $78 🌟🌟🌟🌟🌟Spaghetti Carbonara超creamy 重牛油同蛋香味大大粒嘅蘑菇同大大塊嘅煙肉可惜意粉份量有啲少 10啖內就食完🤤食完之後有啲意猶未盡🤤🐶CORGI PATPAT & SHIBA INU $58 可選熱的鮮奶咖啡/原味朱古力/鮮奶泡泡我哋揀咗原味朱古力 飲落多泡偏甜 面層上有漂亮嘅拉花 至於🐶係棉花糖需要自己垂直放入杯中🐕‼️打卡必選‼️🛎️服務🛎️店員態度超好 會拉凳比我哋擺袋見我哋張枱太窄 野食擺唔落 會主動拉多張枱嚟擺還可以免費存放蛋糕 不收切餅費🎂💫建議大家打電話/ wts去book位💫店內大約只有20~30個座位 一到晚市好快就會坐滿🪑⛰️整體⛰️雖然餐廳位置偏遠
🍝Thre3 Concept🍝

🍕魚蝦蟹千島比薩 $107 🌟🌟🌟🌟
(蝦,魷魚,蟹肉棒,芝士,千島醬)
Thousand Island Seafood Pizza
薄脆似餅乾底嘅pizza
上層鋪上滿滿嘅千島醬同拉絲芝士
配上未經調味過的小章魚、蝦、蟹柳
‼️千島醬迷必食‼️
魚蝦蟹千島比薩