😋一唸起台灣最掛住嘅就係夜市⋯⋯🐥鹽酥雞、🍚滷肉飯😻今次竟然比我喺灣仔搵倒勁有台式夜市Feel 嘅餐廳👍🏻點可以唔同大家分享啊😆-🍱鹽酥菇肉燥便丼($54)🧄有四大嚿鹽酥雞髀菇🍗炸得香口Juicy👍🏻配埋滷水蛋同肉燥🍚份量足夠兩個人女仔share 👯‍♂️-🐥士林鹽酥雞($40)份量超足😦鹽酥雞新鮮炸起熱辣辣好好味♨️-🍠人氣地瓜薯條($28)配Shake Shake 粉🍟薯條就食得多🍟蕃薯條真係唔係度度有😆Shake Shake 粉有多種口味俾你揀👍🏻今次試咗紫菜味🍙實在係太正啦😻我決定每一次去開灣仔都會食一份🙈-🥬蒜香四季豆($20)🧄蒜頭味重,四季豆都炒得乾身👍🏻重點係份量超多😆可以同朋友慢慢食唔使爭👯‍♀️-☕️港式樽仔奶茶($22) 高質港式茶餐廳奶茶🥛茶味香濃🍵-📍士林·便丼達人 (帝城大廈) (灣仔)灣仔謝斐道313-323號帝城大廈地下A號舖
🍱鹽酥菇肉燥便丼($54)
🐥士林鹽酥雞($40)
份量超足😦鹽酥雞新鮮炸起熱辣辣好好味♨️
🍠人氣地瓜薯條($28)配Shake Shake 粉🍟
🥬蒜香四季豆($20)
☕️港式樽仔奶茶($22)
高質港式茶餐廳奶茶🥛茶味香濃🍵
📍士林·便丼達人 (帝城大廈) (灣仔)
灣仔謝斐道313-323號帝城大廈地下A號舖