2025-05-01
最近都好耐無同老公兩人世界啦,我地以前拍拖已經好鐘意一齊去食放題🥰最近終於抽到時間同老公兩個去食餐飯啦💓呢度食物嘅款式真係好多!我哋由冷盤開始食起。首先叫咗刺身,三文魚刺身夠晒肥美厚切,赤貝爽口又彈牙😋😋仲有點少得甜蝦,入口鮮甜回甘,好正呀,質素非常好🙌🏻🤓忍唔住又嗌多咗一盤😋😋接落嚟梗係要食壽司啦,呢度壽司選擇非常多😍仲要一啲都唔馬虎,刺身壽司新鮮鮮甜,炙燒壽司件件都燒到金黃色,夠晒火喉,見到都好有食欲🤤🤤🤤最正嘅就係 任叫任食!😍完全可以滿足到想食日本野既欲望😍除此之外,等緊上菜嘅時候,仲可以出去外面嘅自助吧拎嘢食嘢飲,淨係飲品都已經四五個雪櫃,超級多款選擇😍小食方面亦都非常多選擇😍中式涼拌、日式冷盤、水果、點心、甜品、雪糕樣樣齊,仲有啤酒梅酒清酒,超正😍仲有點少得必點既天婦羅,即叫即炸好香口👍🏻另外仲有一口牛都好正😍牛肉唔韌,入味又有鑊氣😋😋仲有唔少得既芝麻雞翼,夠晒香口😋甜品方面,呢度有日本版 Haagen-Dazs及movenpick任食😍仲有多款唔同雪條😋我同老公都一人食左兩杯😍另外呢度仲有燒榴槤,燒過嘅榴槤口感好特別,係另一種食法👍🏻今次真係食到超級滿足🥰