餐廳: 温野菜
資訊:

2022-12-17 1238 瀏覽
好耐好耐以前食過溫野菜印象中唔平但質素都唔差趁住食生日飯,再試下排隊排到嘔既溫野菜推薦度:2/5🍴HSBC 優惠2人餐揀左最貴兩款湯底:有機豆乳湯,骨膠原柚子鹽湯 柚子湯底係正嘅,豆乳湯底一開始覺得無乜味,越打越濃,拎黎煮麵食係幾好味既,不過如果加多少少鹽可能果豆乳會更加正,所以偏好柚子鹽湯底。其他小食無乜好講,普普通通啦,係菜類的確幾好食,不過我唔係素食者,身為食肉獸要講下d牛。牛得兩款,各款有兩層,美國牛肋肉普普通通,而黑毛和牛牛肩肉脂肪較多同分佈得好靚,係好好食!但可惜兩款牛實在太薄,煮完好細撮,對於食肉獸黎講,真係唔夠喉,如單點牛肉又唔平,唯有靠其他食物填飽肚啦~😔🍴單點芝士燒魚卷,豚肉餃子及飲品二人餐有hsbc優惠已經要7百幾,但都唔包飲品,要另外叫,真心覺得果餐唔抵食。除左黑毛和牛好食外,仲有芝士燒魚卷(獅子狗)都係好食架,芝士係包左係獅子狗入面,咬落去流哂d芝士汁出黎,好濃芝士味😋總括黎講,咁貴既價錢,要等咁耐,仲要2人枱非常窄,一d都唔抵,無下次喇😔(附上點餐record)
好耐好耐以前食過溫野菜
印象中唔平但質素都唔差
趁住食生日飯,再試下排隊排到嘔既溫野菜

推薦度:2/5

🍴HSBC 優惠2人餐
揀左最貴兩款湯底:有機豆乳湯,骨膠原柚子鹽湯
骨膠原柚子鹽湯底
有機豆乳湯底

🍴單點芝士燒魚卷,豚肉餃子及飲品

(附上點餐record)

骨膠原柚子鹽湯底