2023-03-14 1469 瀏覽
Cassio是酒吧餐廳/有時會有night club 活動。Cassio佔地頗為廣闊,有室内用餐和室外的半露天平台, 室内營造神秘感,室外平台有小花園的feel,和三五知己摸酒杯底聊天就最適合啦不過!當日夜晚在中環有飯聚,但時間又未到所以行嚟happy hour 飲杯野~環境靚既,但安排好差,當日得4位客人,真係員工都多過客,但偏偏安排2張好貼既枱坐埋一齊(有10張up空枱),好似快餐店搭枱的感覺。叫咗幾款tapas和飲品當開胃菜,味道可以~但性價底,而服務又好pushy,入到去好似入咗保險/美容公司咁,一直推銷酒類/今日special不太喜歡這種每十分鍾就行嚟打擾你的服務,會不時企係枱旁邊監視住,連傾偈都好uncomfortable😅